Ugrás a tartalomhoz

Molnár András

Molnár András vagyok. Férj, családapa és diakónus. Kétbodonyban lakom kedves feleségemmel Orsival és három gyermekünkkel. 

2009 – ben kezdetem el dolgozni a Váci Egyházmegyében, eleinte mint hitoktató Magyarnándorban és Cserhátsurányban, később pedig az egyházmegye Ifjúsági Lelkészségénél „Emberhalászként” dolgoztam –  9 településen foglalkoztam fiatalokkal egészen 2018-ig.

2011-ben akolitussá avatott, majd 2017-ben diakónussá szentelt Dr. Beer Miklós püspök atya. Szentelési jelmondatom: „Gyermekeim, ne szeressünk se szóval, se nyelvvel, hanem tettel és igazsággal.” /1Jn3,18/.  Igyekszem minden nap e jelmondat szerint élni.

  1. augusztus 1-től a romhányi plébánia és a szátoki filia ügyeinek irányítását kaptam feladatul a püspök atyától, melyet nagy örömmel végzek Dúl Géza atya irányt mutató és segítő szárnyai alatt. 

Megtisztelő és szívből jövő szolgálat számomra, hogy Vagyóczky József atya mellett a  cserhátsurányi katolikus iskola lelki felelőse is lehetek. 

Különösen fontos nekem a romhányi plébánia, mert itt nőttem fel és az Isten kegyelméből ennek a közösségnek is része volt abban, hogy megmaradhattam a hitemben.

 Nagyon hálás vagyok azokért az emberekért, akikkel egyházunk hiteles tagjaiként örök életeket menthetünk és együtt munkálkodhatunk a gondviselő Istennel: családjainkért, a plébániai közösségünkért, a településünkért, országunkért és az egész teremtett világért.